Banyolan Sunda 001

doddyta.net-smile

Buat yang nggak ngerti bahasa sunda silahkan cari penterjemah. Semoga terhibur dari banyolan sederhana yang beredar di grup-grup chatting.

Dina hiji isuk cep zhigo keur ngajentul di halteu Kircon nungguan angkot nu supirna wawuh, ameh haratis teu kudu ongkosan.
Keur kitu jol hiji wanoja nu geulis campernik dandanan apik lir ibarat personil JKT48.

Zhigo : Ehmmm…ehmmm.. (ngadehem api2 batuk)
Neng geulis : Naon mang batuk ? Ubaran atuh bisi nular ka kuring!

Zhigo : Hehe…iya neng saalit, btw.. Boleh kenalan neng ?
Neng Geulis : Sok we ari hayang wawuh mah

Zhigo : Namanya saha neng ? (Zhigo asa dibere angin..)
Neng geulis : Maya

Zhigo : Nama yg indah…lengkapna Maya naon neng ?
Neng Geulis : MAYA SARI BAKTI

Zhigo : Hah ? What!!?
Neng geulis : Naha make siga nu reuwas ?

Zhigo : Euh.. Engga nenng.. klo bole tau … Anak mana neng ?
Neng geulis : Can boga anak, da kawin ge acan !

Zhigo : Hehe maksadnyah tinggal dimana ?
Neng geulis : Nya di imah atuh mang, piraku na jero sumur !

Zhigo : ( Seuri maur, kesang renung dina tarang… ) oh…. Rumahnya sekarang dimana kitu ?
Neng geulis : Nya di teundeun atuh dina tempatna, piraku imah dibabawa !

Zhigo : ( Gugutrut ) sip sip… Btw sekolah apa dah kerja neng ?
Neng geulis : Kuliah

Zhigo : Wow… Kuliah dimana ?
Neng geulis : Nya dikampus atuh ! Piraku di pos yandu !

Zhigo : ( Mingkin pias ) oh iya ya, lupa maaf ! Btw punya nomor HP Neng ?
Neng geulis : Boga, aya Hiji !

Zhigo : Bole minta nomornya ?
Neng geulis : Nomor saha mang ?

Zhigo : ( Tobaaattt gusti…!!! ) Ya nomor kamu atuh neng ..masa nomor dansip ! Boleh ?
Neng geulis : Ulah ah ! ( camberut )

Zhigo : Naha ?
Neng geulis : Pan tadi geus dibejaan ! Ngan hiji hijina, dibikeun ka dinya mah meureun kuring kudu meuli deui ? Sugan amang mah weureu ! ( ngaleos bari jamedud )
Zhigo : tobaaattt…. Gustiiiiiiiii !!!!! ( ngadagor2keun sirah kana tihang halteu bari ngajengutan buuk )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *